Even voorstellen

Mijn naam is Sophie Janssen, gewichtsconsulente, voedingsdeskundige en hardloop- sportiefwandeltrainster en beweegconsulent. Reiki master.

Ik ben getrouwd en moeder van drie volwassen ‘kinderen’. Mijn grote passie is mens en natuur en vooral respect voor elkaar houden. Zelf ben ik opgegroeid in een groot gezin met een gemengd boerenbedrijf, waar dier en natuur hoog in het vaandel stonden. Mijn moeder bereidde eten, verkregen grotendeels uit eigen moestuin en bedrijf, waar ik veel van heb geleerd. Vooral van onbewerkt en puur eten. Omdat ik erg begaan ben met dieren en milieu, ben ik vegetariër.

Ik lees graag, doe aan yoga, (moes)tuinieren en wandelen en hardlopen. Liefst in het prachtige Zuid-Limburgse landschap, waar ik geboren en getogen ben.

Na 25 jaar in de tandheelkunde gewerkt te hebben, heb ik besloten van mijn passie mijn beroep te maken. Na de opleiding voedingsdeskundige, gewichtsconsulent, beweegconsulent, wandeltrainer en caoch en hardlooptrainer,  ben ik gestart mensen te helpen, met uiteenlopende wensen zoals afvallen, aankomen, fitter worden. Streven naar een goede balans van eet- en beweegpatroon, zonder diëten, maar wel het behalen én behouden van een gezond gewicht.

Daarbij staat een persoonlijke aanpak centraal. Ieder lichaam werkt anders en samen met u zoek ik naar een gebalanceerde methode die voor u werkt en vol te houden is. Ten grondslag aan elk plan ligt een gebalanceerde combinatie van gezonde voeding, voldoende beweging, rust en regelmaat

Ik begeleid sportief- wandeltrainingen en hardlooptrainingen, deze gecombineerd met balans en krachtoefeningen.

Als gewichtsconsulente ben ik ingeschreven bij de KvK en aangesloten bij de beroepsvereniging BGN.

Hiermee bent u verzekerd van:

Kwaliteit: Alleen gediplomeerde gewichtsconsulenten mogen aangesloten zijn bij de BGN;

Accreditatieborging: Mijn kennis wordt regelmatig bijgespijkerd door opleiding en training;

Actualiteit: ontwikkelingen in de markt worden door mij actief gevolgd en bijgehouden.

Onafhankelijkheid: Mijn adviezen zijn niet verbonden aan enig dieet of voedselmerken.